Sekretess-och cookiepolicy

Sekretesspolicy

Introduktion
Allians i Värmland ABs mål är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av Allians i Värmland AB endast används för avsedda ändamål samt skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom Allians i Värmland AB sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller dataskyddsförordningen (GDPR) från 25 maj 2018.

Personuppgiftsansvarig
Allians i Värmland AB, org.nr. 556738-6379, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till oss eller direkt till oss på något annat sätt, t.ex. genom e-mail eller telefon.

Vilka personuppgifter hanterar vi?
När du fyller i ett formulär blir du ombedd att lämna ifrån dig information. Då kan vi komma att be om följande personuppgifter:

  • Personnummer
  • För- och efternamn
  • Yrke/kompetens
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Adress
  • Meriter
  • Körkortsbehörighet

Det är viktigt att de uppgifter vi behandlar om dig är korrekta. Om du byter telefonnummer, e-postadress eller annan kontaktinformation eller upptäcker att uppgifter vi har om dig är felaktiga har du rätt att begära att vi rättar dem.

Ändamålen med behandlingen av personuppgifter
Vi behöver samla in dessa uppgifter för att kunna hantera spontan- och jobbansökningar. De uppgifter du lämnar i övriga formulär används enbart för att kunna kommunicera med dig.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?
Dina uppgifter kommer hanteras av oss på Allians i Värmland AB samt sparas i vår databas. Vi kommer inte att sälja, dela eller på annat sätt sprida dina personuppgifter till tredje part.

Hur länge lagrar vi dina personuppgifter?
Generellt så sparar vi inte personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Vi raderar även personuppgifter om du begär att de ska tas bort eller om vi får kännedom om att personuppgifterna som vi behandlar är inaktuella.

Dina rättigheter
Du kan kontakta oss när som helst om du vill ändra, ta bort eller få information om dina uppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillämplig tillsynsmyndighet (Dataskyddsinspektionen) om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med tillämplig personuppgiftslagstiftning.

Kontakt
Allians i Värmland AB, Tjärngatan 16, 652 21 Karlstad

anders@industripersonal.nu

Uppdaterad 2021-09-27

Information om cookies

Allians i Värmland ABs cookiepolicy är grundad på nödvändigheten använda cookies (kakor) som samtidigt gör hemsidan säker, lättmanövrerad och trevlig.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med cookies få tillgång till information om att webbplatsen innehåller cookies, samt ändamålet bakom användningen av dessa.

Du som användare ska också ha möjlighet att samtycka om att kakor blir lagrade på din dator, vilket sker genom inställningarna i den webbläsare du använder.

Vad är cookies?
Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Dessa skickar vi från vår hemsida eller våra partners servrar och blir nedladdade på din enhet. I vår cookiepolicy väljer vi att använda oss av olika typer av cookies:

  • Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller app.
  • Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut.
  • Förstapartscookies är cookies satta av webbplatsen du besöker.
  • Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjepartssida.

Varför använder vi cookies?

  • För webbanalys, till exempel för att få information om hur besökare interagerar med webbplatsen.
  • Med hjälp av cookies anpassar vi annonsering efter ditt beteende och på så vis visa relevanta produkter samt tjänster till rätt person.
  • För att förbättra din upplevelse, exempelvis för att skapa personliga erbjudanden, komma ihåg vad som finns i din kundvagn och göra det möjligt för olika tjänster och funktioner att fungera som de ska.

Våra cookies förbättrar de tjänster och produkter vi erbjuder dig. Vissa av våra tjänster behöver faktiskt cookies för att fungera som de ska. Andra finns helt enkelt för att göra våra tjänster mer lätthanterliga och smidiga för dig eller ditt företag.

Nödvändiga cookies behöver vi för att kunna erbjuda våra grundläggande funktioner och tjänster, exempelvis till inloggningar, ihågkommande av kundvagn eller kundportal. Utan dessa cookies skulle våra tjänster inte kunna fungera.

  • Analyscookies
    Tillhandahåller övergripande analytisk information avseende din användning av våra tjänster.
  • Funktionscookies 
    Sparar inställningar såsom språk- och webbläsarinställningar, eller förifyller dina uppgifter i till exempel formulär eller i kassan. Utan dessa cookies skulle vi inte kunna skräddarsy våra tjänster enligt dina önskemål. Dessa cookies är nödvändiga, eftersom det är grundläggande för våra tjänster att din upplevelse med oss ska vara så bra och smidig som möjligt.
  • Säkerhetscookies
    Gör våra tjänster samt din data trygg och säker. Detta för att de hjälper oss att upptäcka bedrägerier och/eller hackningsförsök, samt skyddar din data på rätt sätt. Detta är en otroligt viktig del av våra tjänster, vilket gör dessa cookies helt klart nödvändiga.

Vilka delar vi cookies med?
Allians i Värmland AB tillåter att Google får ta del av cookies från hemsidan.

Google analytics / Search Console / Tag-manager.
Vi använder dessa verktyg för spårning och analys av våra besökare. Google ansvarar för att användare förblir anonyma och att ingen identifierbar information blir skickad eller delad.

Hur tackar jag nej till cookies?
Om du inte accepterar vår kakpolicy kan du konfigurera din webbläsare så att din dator inte laddar ner cookiefiler. Då blir alla cookies avstängda. Tillfälliga cookies är dock nödvändiga för att kunna navigera på vår hemsida, hemsidan kommer helt enkelt inte kunna fungera om du inte accepterar tillfälliga cookies.

Om du inte vill att din data ska kunna bli insamlad enligt ovan kan du välja att blockera tredjepartscookies i din webbläsare.

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.